top of page

Mijn aanpak

Counseling, voor vrouwen. Online counseling.

Voorlopig focus ik mijn aanpak volledig hier op. Online omdat dit het voor velen toegankelijker maakt. Je kunt gemakkelijk een online afspraak inplannen via het boekingssysteem. Voor een eerste consult kun je gebruik maken van een gratis eerste kennismaking. Om te starten is het belangrijk dat je zeker weet dat je je prettig voelt met mij als jouw counselor. Mocht dat niet zo zijn, weten we dat ook direct en kan ik je misschien nog wel verder helpen in jouw zoektocht naar de juiste persoon voor jou. Ik ben er van overtuigd dat dit noodzakelijk is om een succesvol counselingstraject in te gaan. 

Na zo'n eerste kennismaking maken we een keuze om wel of niet door te gaan. Dit zal in eerste instantie online zijn, mijn beschikbaarheid is doorgaans groot. Ik ben ook vaak beschikbaar in de avonden en weekenden. Juist omdat dit momenten zijn waarvoor je vaak niet vrij hoeft te nemen van je werk of andere verplichtingen. Het maakt het net dat stukje makkelijker en toegankelijker.

Daarnaast is het misschien goed en fijn om te weten dat voor iedere 5e vrouw die ik counsel, er 1 vrouw een gratis counselingstraject kosteloos van mij krijgt aangeboden. Juist omdat vrouwen in heftige situaties ook vaak niet de middelen hebben om ondersteuning en hulp te krijgen. Niet op deze manier.

Zo zorgen we samen voor elkaar.

bottom of page